Ортопедичні устілки: що це і які вони бувають?

Сучасний ритм життя це висока рухова активність протягом дня. Ми долаємо пішки величезні відстані, займаємося спортом, наша робота може мати на увазі високу фізичне навантаження або тривале перебування на ногах. В результаті на ноги доводиться дуже високе навантаження. До яких наслідків це може призвести?

Оскільки стопа є першим природним бар’єром, які приймають удари і поштовхи під час ходьби, від її стану залежить здоров’я всієї опорно-рухової системи та внутрішніх органів. При неправильному розподілі навантаження ноги будуть значно швидше втомлюватися, а загальне самопочуття – погіршуватися.

Щоб уникнути цих проблем, рекомендується використовувати ортопедичні устілки. Вони допоможуть уникнути больових відчуттів в колінах, стегнах і в області стопи після піших прогулянок або активного дня. Купивши виріб, можна носити практично будь-які види взуття і забути про неприємні відчуття. Крім того, це рішення набагато більш доступне ніж покупка ортопедичного взуття.

Напівустілка-супінатор для підтримки поздовжнього та поперечного зводу стопи ШНС-005
Напівустілка-супінатор для підтримки поздовжнього та поперечного зводу стопи ШНС-005

Хоча більшість лікарів рекомендують їх людям, страждаючим захворюваннями опорно-рухової системи, устілки для ніг відмінний профілактичний засіб також для здорових людей. Розглянемо деякі їх особливості.

Особливості ортопедичних устілок

По суті, ортопедична устілка зовні мало чим відрізняється від звичайної. Головна її відмінність – використання спеціальних матеріалів. В результаті конструкція дозволяє ефективно боротися з плоскостопістю, знижувати навантаження на склепіння стопи, хребет, суглоби, рівномірно розподіляти навантаження, знімати набряки і впливати на ходу.

Почавши використовувати ортопедичні устілки, ви помітите, що втома помітно нижче, симптоми захворювань судин стають менш вираженими, у вас менше болить голова, а також поліпшується загальне самопочуття. Тому до вибору відповідної моделі необхідно поставитися максимально ретельно.

У чому їхня відмінність від звичайних повсякденних моделей? Оскільки остання часто стоїть зовсім недорого, їх використання марно, а часто і зовсім небезпечно для здоров’я. Вони не забезпечують належний рівень захисту і можуть викликати ряд неприємних симптомів і захворювань. А якщо їх носити при вже наявних проблемах, вони не допоможуть їх вирішити, а лише посприяють збільшенню.

Ортопедичні моделі, наприклад устілки від плоскостопості, в першу чергу створені для усунення різних захворювань. Вони виконуються з матеріалів високої якості, а їх конструкція знижує навантаження і усуває больові відчуття в проблемних частинах стопи. При їх регулярному використанні і правильному підборі можна ефективно боротися з рядом захворювань.

Купити устілки оптом від виробника можна у компанії Volsmart. Ми співпрацюємо з медичними центрами, ортопедичними салонами і приватними клініками і надаємо гнучкі і взаємовигідні умови.

Конструкція устілок

Незважаючи на деякі відмінності різних категорій, силіконові устілки мають досить схожу конструкцію:

супінатор – найбільш важливий елемент, що забезпечує підтримку поздовжнього зводу стопи, найчастіше виготовляються з пластика або спіненого синтетичного матеріалу;

амортизує подушечка в п’яткової зоні.

Залежно від призначення і моделі, конструкція може дещо відрізнятися.

Роль супінатора

Це найбільш важлива деталь устілок з супінатором. Яке його основне призначення? Завдяки йому, устілки для кросівок не ковзають всередині. Це дозволяє уникнути викривлення стопи і різних хронічних захворювань.

Він може виготовлятися з різних матеріалів: пінополіуретану, латексу, термопластика. Вибір залежить від призначення і типу устілки. У будь-якому випадку, саме супінатор надає підтримку поздовжнього зводу стопи, надаючи більшого комфорту під час руху. Існують моделі для підтримки поперечного зводу. Правильно підібрані якісні гелеві устілки зводять ризик травматизму до мінімуму, а також підвищують витривалість.

Матеріали, які використовуються

Ортопедичні моделі можуть виконуватися з натуральних або синтетичних матеріалів.

Натуральні – замша, нубук, шкіра, корок, пробка, і т.п. Вироби з таких матеріалів будуть зносостійкими і міцними, а також прослужать тривалий час. Навіть при тривалій експлуатації їх властивості та зовнішній вигляд не змінюються.

Синтетичні – губчаста гума, поліетилен, силікон, а в якості наповнювача використовується спеціальний гель. Їх основна перевага – найкраща адаптація під стопу конкретної людини. Однак, вони швидко приходять в непридатність і потребують більш частої заміни.

Щоб придбати ортопедичні устілки оптом, компанія “Волсмарт” запрошує до співпраці. У нас гнучкі умови оплати та широкий асортимент товарів.

Види ортопедичних устілок

Напівустілки. На відміну від звичайних устілок, напівустілки покривають не всю стопу, а її частину. Їх головне призначення – захист поперечного та поздовжнього зводу стопи.

Масажні. Виконуються зі спеціального гелю у вигляді пустотілих сот, які утримують виріб у взутті і перешкоджають його ковзанню. За рахунок невеличких пухирців виявляється масажний ефект, поліпшується кровообіг, а також знижується больовий синдром при різних захворюваннях.

Силіконові. Виготовляються зі спеціального медичного силікону. Моделі торгової марки FootCare мають два ступені жорсткості для найбільш ефективного впливу на проблемні зони стоп.

Індивідуальні. Устілки, які виготовляються з урахуванням індивідуальних анатомічних особливостей пацієнта. Компанія “Волсмарт” пропонує все необхідне обладнання для виготовлення.

Спортивні. Спеціальні моделі для активних занять спортом. Дозволяють зменшити високе навантаження і максимально знизити ризик травматизму.

Придбавши устілки для взуття оптом у компанії «Волсмарт», ваша клініка або медичний центр зможе надати клієнтам товари високої якості.

Переваги ортопедичних устілок

  • Поліпшення кровообігу в нижніх кінцівках. Це найбільш важливо при судинних захворюваннях ніг.
  • Сприятливий вплив на роботу всього опорно-рухового апарату.
  • Прискорення процесу відновлення після травм і хірургічних втручань.
  • Зниження больового синдрому в результаті тривалого рухового навантаження.
  • Профілактика поперечної та поздовжньої плоскостопості. Ортопедичні моделі устілок практично незамінні для жінок, що віддають перевагу високому каблуку.
  • Рівномірний розподіл навантаження, що вкрай важливо для вагітних і людей із зайвою вагою.

Ви – представник приватної клініки, ортопедичного салону або медичного центру? Бажаєте працювати з надійним постачальником і пропонувати клієнтам кращі товари від виробника? Компанія “Волсмарт” пропонує купити оптом ортопедичні устілки за вигідними цінами.

Чому вам слід віддати перевагу нашої компанії в якості постачальника?

  • Ми є офіційним представником виробника – компанії FootCare.
  • Весь товар сертифікований відповідно до законодавства України.
  • Ми готові надавати гнучкі умови співпраці та оплати, в тому числі в розстрочку.
  • Ми організуємо і проводимо виїзні семінари на навчання ваших співробітників.

Зацікавилися пропозицією? Для початку співпраці зв’яжіться з нами будь-яким зручним способом або пройдіть процедуру реєстрації на сайті.

Попередня статтяОртопедичне взуття: що це і яким воно буває?
Наступна статтяСистема виготовлення індивідуальних устілок: кому вона може знадобитися і як працює?