Напальчники для пальців стопи – за яких захворювань вони потрібні?

Носіння тісного, незручного взуття часто призводить до плачевних наслідків. Через постійне здавлювання та тертя між пальцями утворюються хворобливі мозолі, а самі фаланги згодом можуть перехрещуватися, деформуватися та піддаватися запальним процесам. Все це завдає сильного болю і завдає серйозного дискомфорту при ходьбі, тому ігнорувати подібні проблеми в жодному разі не можна. Вдало боротися з ними допомагають напальчники для ніг, розроблені торговою маркою FootCare. Купити оптом ці вироби за найнижчою ціною можна саме у нас.

Переваги співпраці з компанією FootCare

Будучи безпосереднім виробником ортопедичної продукції ТМ FootCare, ми пропонуємо оптовим покупцям найвигідніші ціни на напальчники та максимально комфортні умови співпраці.
· Партнери компанії мають можливість отримувати максимальний прибуток, оскільки товари поставляються безпосередньо від виробника без додаткових націнок.
· Оплата приймається будь-яким способом, зручним для клієнта (можливий готівковий або безготівковий розрахунок).
· Доставка замовлень здійснюється по всій Україні у найкоротші терміни (по Києву – кур’єром або поштою, до інших населених пунктів – послугами поштових служб).
Щоб отримати доступ до актуального оптового прайсу, необхідно перейти до розділу «Купити оптом» та пройти просту процедуру реєстрації на сайті. Отримати відповіді на запитання також можна, зателефонувавши або відправивши лист електронною поштою.
Наші фахівці завжди з радістю нададуть безкоштовну консультацію та допоможуть з оформленням замовлення. При необхідності можлива організація виїзних майстер-класів та навчальних семінарів для персоналу, що дозволить співробітникам краще орієнтуватися в асортименті та особливостях пропонованих товарів для збільшення обсягів продажу.
Компанія FootCare запрошує до плідної та взаємовигідної співпраці всіх зацікавлених осіб! Пристосування для захисту пальців стопи будуть корисними для величезної кількості людей, і лише спільними зусиллями ми зможемо набагато швидше донести ці товари до кінцевих споживачів. А щоб потенційні покупці зробили правильний вибір, пропонуємо до ознайомлення наступну інформацію.

Кому та коли можуть знадобитися напальчники?

Напальчник або чохол на палець ноги – незамінна річ для кожної людини, яка страждає від болю, викликаної тертям пальців стопи, їх деформацій тощо. Даний виріб ефективно захищає шкіру від травмування та підтримує фаланги в анатомічно правильному положенні, перешкоджаючи їх викривленню та перекриву. Також напальчник для пальців ніг рекомендується застосовувати для зменшення дискомфорту та больових відчуттів при наступних захворюваннях:
· Вальгусна деформація. При цій патології великий палець відхиляється до мізинцю, що нерідко тягне у себе викривлення та інших фаланг. Щоб зберегти їх у правильному положенні та зменшити тертя між ними, при носінні взуття обов’язково варто використовувати гелеві напальчники.
· Перехрещуються, молоткоподібні, кігтеподібні пальці. Коли фаланги деформовані, у взутті вони неминуче піддаються натирання, у результаті чого утворюються потертості і мозолі. Чохол на палець стопи в таких випадках допомагає запобігти пошкодженню шкіри і підвищує комфортність ходьби, а також захищає рани, що вже з’явилися, від влучення інфекцій і запалення.
· Мозолі міжфалангових суглобів. Напальчники ефективно зменшують тертя між пальцями, завдяки чому ризик утворення мозолів нівелюється.
· Артроз, артрит, бурсить пальців ніг. Дані патології часто призводять до запалень та деформації фаланг, внаслідок чого виникає сильний дискомфорт та біль при ходьбі. Чохли для пальців FootCare допомагають зменшити больові відчуття та полегшити стан.
· Ніготь, який вріс. Після видалення розростань нігтьової пластини необхідно забезпечити надійний захист шкіри від інфікування. Для цього ідеально підходить гелевий напальчник, який повністю закриває фалангу, перешкоджає попаданню інфекції та прискорює загоєння тканин.
Пристосування для захисту пальців стопи також будуть корисними під час розношування нового взуття. Їх використання дозволить запобігти утворенню потертостей та мозолів на фалангах, завдяки чому адаптація до нової пари пройде набагато легше.
З питань співробітництва пишіть або дзвоніть – ми завжди відкриті для партнерства та нових ділових пропозицій!

Попередня статтяВальгусна деформація великого пальця стопи та ефективні методи її лікування.